Sastāvdaļas
- 1/2 kg ābolu
- 2 glāzes piena
- 2 olas
- naža gals sāls
- citronu miziņa
- cukurs
- milti pēc vajadzības
- augu eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Olām atdala dzeltenumu, pievieno cukuru, sāli, saputo.
- Pielej 1 glāzi piena, piesijā miltus, pierīvē citrona miziņu, labi izkuļ, pielej pārējo pienu.
- Ābolus nomazgā, izgriež serdes, sagriež sīkās, plānās šķēlītēs un pieliek pankūku mīklai.
- Iecilā saputotus olu baltumus.
- Cep eļļā nelielās pankūkās.
- Pasniedz karstas, pārkaisītas ar cukuru.
Piezīme: mīklai jābūt biezai.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!