Sastāvdaļas
- 2 olas
- 300 ml piena
- 2 ēdamkarotes cukura
- 300 miltu
- 2,5 tējkarotes cepamais pulveris
- 60 g sviesta
- šķipsniņa sāls
- eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Olas sakult ar cukuru.
- Atsevišķā trauka iesijāt miltus ar pienu un cepamo pulveri.
- Sajaukt visu kopa lai veidotos bieza mīkla.
- Pievienot izkausētu sviestu un labi visu sajaukt. Ļaut pastāvēt 5 minūtes.
- Uzkarsēt pannu un iesmērēt ar eļļu, liet uz pannas mīklu 4 mm biezumā.
- Cept vienu pusi 1-2 minūtes, apgriezt pankūku un cept vēl vienu minūti.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!