Kabaču kotletes

Kabaču kotletes Foto: Kabaču kotletes

Sastāvdaļas

  • 1 kabacis
  • 2 olas
  • 4 ēdamkarotes miltu
  • 1/4 glāzes piena
  • 3/4 glāzes biezpiena
  • 1 tējkarote ķimeņu
  • zaļumi
  • eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Nomizotus kabačus samaļ vai sīki sarīvē, pievieno olas, miltus, pienu, biezpienu, ķimenes, sīki sakapātus pētersīļu zaļumus, visu labi sajauc, liek ar karoti uz pannas sakarsētā eļļā.
  2. Pasniedz ar krējumu, salātiem, rūgušpienu.
  3. Krējumā var iejaukt sakapātus ķiplokus.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes