Kabaču rulete ar liellopu malto gaļu un sieru

Kabaču rulete ar liellopu malto gaļu un sieru Foto: Kabaču rulete ar liellopu malto gaļu un sieru

Sastāvdaļas

  • 1 kg kabaču
  • 4 olas 
  • 6 ēdamkarotes skābā krējuma
  • 1 tējkarote sodas
  • 2 glāzes miltu 
  • 500 g liellopu maltās gaļas
  • 200 g cieta siera
  • 2 ķiploku daiviņas
  • sāls, malti melnie pipari, malts koriandrs

Pagatavošana

  1. Kabačus nomizo, rupji sarīvē.
  2. Pievieno viegli sakultas olas, skābo krējumu, dzēstu sodu, miltus.
  3. Veidnē ieklāj cepamo papīru, vienmērīgi lej mīklu.
  4. Cep 180°C temperatūrā, 30 minūtes, kamēr mazliet apbrūnē.
  5. Malto gaļu pannā apcep, ja vēlas, pievieno sīpolu, pieber sāli, piparus, maltu koriandru pēc garšas.
  6. Sieru sarīvē, pievieno skābo krējumu, ķiploku spiedē saspiestus ķiplokus.
  7. No krāsns izņem biskvītu, uzklāj siera maisījumu, mazliet maisījuma noliek malā.
  8. Virsū vienmērīgi uzklāj malto gaļu, satin ruleti, pagriež ar savienojuma vietu uz leju.
  9. Atlikušajam siera maisījumam pievieno olu, kārtīgi samaisa, uzklāj ruletei, turpina cept 15 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes