Gailenes skābā un saldā krējuma mērcē

Gailenes skābā un saldā krējuma mērcē Foto: Gailenes skābā un saldā krējuma mērcē

Sastāvdaļas

  • 400 g gaileņu
  • 150 g skābā krējuma
  • 100 ml saldā krējuma
  • 1,5 ēdamkarotes miltu
  • sāls, pipari pēc garšas
  • Vidusjūras garšvielu maisījums
  • sviests

Pagatavošana

  1. Sēnes notīra un kārtīgi nomazgā.
  2. Sēnes apcep pannā - sākumā cep bez sviesta, lai iztvaiko liekais šķidrums, tad pievieno sviestu un sēnes apbrūnina.
  3. Sēnēm pieber sāli, piparus, Vidusjūras garšvielas, samaisa.
  4. Pievieno skābo krējumu, saldo krējumu un miltus, kārtīgi samaisa, pannai uzliek vāku un sautē 10 minūtes.
  5. Pasniedz ar piedevām pēc izvēles.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes