Zivju torte-salāti

Zivju torte-salāti Foto: Zivju torte-salāti

Sastāvdaļas

  • 2 paciņas nesaldu apaļo krekeru
  • 1 bundža zivju konservu (lasis, tuncis, saira)
  • 4-5 cieti vārītas olas
  • 300 g majonēzes
  • 1-2 ķiploka daiviņas
  • loki
  • 100 g siera 

Pagatavošana

  1. Traukā liek krekeru kārtu, virsū liek rīvētus olu baltumus, kas samaisīti ar majonēzi(olu dzeltenumus atstāj rotāšanai).
  2. Tad liek atkal krekeru kārtu, virsū uzklāj mazliet majonēzes, virsū liek ar dakšiņu samīcītus un samaisītus ar majonēzi zivju konservus(šķidrumu nolej).
  3. Pārkaisa ar sasmalcinātiem lokiem.
  4. Atkal liek krekeru kārtu, tad rīvētu sieru, kas samaisīts ar majonēzi un sakapātiem ķiplokiem.
  5. Tad liek atkal krekerus, uzklāj majonēzi, pārkaisa ar rīvētiem olu dzeltenumiem.
  6. Tad torti atstāj istabas temperatūrā uz 2 stundām, tad liek uz 1 stundu ledusskapī.
  7. Vai arī torti apklāj ar pārtikas plēvi un liek ledusskapī uz nakti.
  8. Majonēzi liek tādā daudzumā, lai torte nebūtu pārāk sausa vai par daudz, ka ir par šķidru.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes