Žiljēni ēdamā trauciņā

Žiljēni ēdamā trauciņā Foto: Žiljēni ēdamā trauciņā

Sastāvdaļas

  • vistas krūtiņa
  • lauru lapa
  • malti melnie pipari
  • smaržīgie pipari
  • sēnes
  • augu eļļa
  • sāls
  • sīpoli pēc izvēles
  • majonēze 
  • rīvēts siers
  • mazās vafeļu tartaletes

Pagatavošana

  1. Vistas gaļu vāra sālsūdenī, pievieno lauru lapu, maltus melnos piparus, smaržīgos piparus.
  2. Gatavu vistas gaļu atdzesē, sakapā vai samaļ.
  3. Sēnes sagriež plānās šķēlītēs, cep augu eļļā, pieber sāli, ja vēlas pievieno sakapātus sīpolus.
  4. Sēnes samaisa ar vistas gaļu, pielej mazliet vistas buljona, lai pildījums nav sauss, bet arī, lai netek.
  5. Pildījumu liek gatavās vafeļu tartaletēs, uzklāj majonēzi, uzkaisa rīvētu sieru.
  6. Cep 180°C temperatūrā, 5-7 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes