Sastāvdaļas
- 500 g zaļo pupiņu
- 3 ēdamkarotes augu eļļas
- 3 ēdamkarotes sojas mērces
- 1 ēdamkarotes austeru mērces
- 4 ēdamkarotes čili mērces
- 2 saspiestas ķiploka daiviņas
Pagatavošana
- Katliņā sajauc augu eļļu, sojas mērci, austeru mērci, saspiestu ķiploku un čili mērci - liek uz vidējas uguns.
- Pastāvīgi maisot, uzvāra.
- Tiklīdz mērce sabiezē, noņem no uguns.
- Zaļajām pupiņām uzlej verdošu ūdeni, patur tajā 2-3 minūtes, pēc tam, ūdeni nolej.
- Zaļajām pupiņām uzlej mērci, kārtīgi samaisa un liek ledusskapī uz 3-4 stundām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!