Vistu stilbiņi avokado mērcē

Vistu stilbiņi avokado mērcē Foto: cookinglife.ru

Sastāvdaļas

  • 4 lieli vistu stilbiņi
  • 1 tējkarote sāls

Marinādei:

  • 2 ēdamkarotes eļļas
  • 50 g baltvīna
  • ½ tējkarotes karija
  • 1 tējkarote smalko sarkano piparu

Guacamole mērce:

  • 3 avokado
  • 1 liels tomāts
  • ½ sīpola
  • 1 selerijas kāts
  • ½ tējkarotes sāls
  • 1 tējkarote kajēnas piparu

Pagatavošana

  1. Samaisa marinādes sastāvdaļas. Vistu stilbiņus liek marinādē un atstāj vēsumā apmēram uz 2 stundām.
  2. Cep dārza grilā vai cepeškrāsnī no abām pusēm 10 minūtes, līdz vistas gaļas šķidrums kļūst dzidrs. Uzkaisa sāli.
  3. Avokado sadala uz pusēm, izņem kauliņus un mīkstumu. Tomātu iegriež, ieliek vārošā ūdenī un pēc tam novelk miziņu.
  4. Avokado, tomātu, sīpolu, seleriju, sāli, kajēnas piparus liek mikserī un labi sajauc.
  5. Tikko izceptus vistu stilbiņus pasniedz ar mērci, grilētām kukurūzas vālītēm, melnajām olīvām un kartupeļu čipsiem vai kukurūzas nūjiņām.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes