Vistas zupa ar ķirbjiem

Vistas zupa ar ķirbjiem Foto: Vistas zupa ar ķirbjiem

Sastāvdaļas

  • 1 ½ buljona
  • 1 kg dažādu vistas gabalu (vēlams bez kauliem)
  • 1 kg ķirbja mīkstuma
  • 500 g kartupeļu
  • 500 g sīpolu
  • 300 ml saldā krējuma
  • 3 ēdamkarotes smalki sakapāt ingvera
  • 3 ēdamkarotes eļļas
  • sakapāti zaļumi
  • malti čili un melnie pipari
  • sāls

Pagatavošana

  1. Vistas gaļu sagriež gabaliņos.
  2. Nomizotus kartupeļus, ķirbi un sīpolus - sagriež mazliet lielākos gabaliņos.
  3. Katlā sakarsē eļļu, apcep sīpolus un ingveru, pievieno vistu un arī apcep.
  4. Iemaisa kartupeļus, ķirbjus. Pieber sāli, garšvielas un pielej buljonu.
  5. Visu vāra 30 - 35 minūtes.
  6. Iemaisa saldo krējumu un zaļumus.

Zupu var papildināt ar kādu gatavo mērci - karija, čili. Ja zupa sanāk par biezu, jāpielej vairāk buljona.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes