Sastāvdaļas
- 1 ½ buljona
- 1 kg dažādu vistas gabalu (vēlams bez kauliem)
- 1 kg ķirbja mīkstuma
- 500 g kartupeļu
- 500 g sīpolu
- 300 ml saldā krējuma
- 3 ēdamkarotes smalki sakapāt ingvera
- 3 ēdamkarotes eļļas
- sakapāti zaļumi
- malti čili un melnie pipari
- sāls
Pagatavošana
- Vistas gaļu sagriež gabaliņos.
- Nomizotus kartupeļus, ķirbi un sīpolus - sagriež mazliet lielākos gabaliņos.
- Katlā sakarsē eļļu, apcep sīpolus un ingveru, pievieno vistu un arī apcep.
- Iemaisa kartupeļus, ķirbjus. Pieber sāli, garšvielas un pielej buljonu.
- Visu vāra 30 - 35 minūtes.
- Iemaisa saldo krējumu un zaļumus.
Zupu var papildināt ar kādu gatavo mērci - karija, čili. Ja zupa sanāk par biezu, jāpielej vairāk buljona.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!