Sastāvdaļas
- 400 g vistas filejas
- 200 g Ķīnas kāpostu
- 4 tomāti
- 2 olas
- 1 gurķis
- 2 paprikas
- 200 ml jogurta bez piedevām
- 2 ēdamkarotes olīveļļas
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Vistas fileju sagriež ne pārāk lielos gabalos, viegli izdauza ar gaļas āmuriņu.
- Uzber sāli, piparus, cep pannā, 1 ēdamkarotē olīveļļas, kamēr gatavs, tad no pannas izņem un atdzesē.
- Ķīnas kāpostu saplucina(tikai lapiņas).
- Gurķi un paprikas sagriež salmiņos.
- Dārzeņus liek virsū kāpostiem, pieber garšvielas.
- Vistas gaļu sagriež salmiņos, liek pie dārzeņiem.
- Gatavo mērci pārliešanai - jogurtu samaisa ar 1 ēdamkaroti olīveļļas, sāli, pipariem.
- Mērci pārlej salātiem, virsū liek cieti vārītu olu šķēlītes, tomātu šķēlītes.
- Ja nepieciešams, pieber vēl sāli, piparus, pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!