Vistas filejas un ķirbja sacepums

Vistas filejas un ķirbja sacepums Foto: Vistas filejas un ķirbja sacepums

Sastāvdaļas

  • vistas fileja
  • 2 daiviņas ķiploka
  • ķirbis
  • 2 tomāti
  • siers
  • baziliks
  • 2 olas
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Tomātus, ķirbi un vistas fileju sagriež kubiņos. Olas sakuļ, sieru sarīvē un ķiploku sagriež salmiņos.
  2. Pirmajā cepamās formas kārtā liek ķirbi un tomātus. Pa virsu liek filejas gabaliņus, nedaudz pieplacina.
  3. Visu pārlej ar sakultām olām. Tad liekam ķiploka salmiņus un zaļumus.
  4. Ja nepatīk baziliks, var izmantot jebkuras citas garšvielas.
  5. Tad liek vēl vienu kārtu ar ķirbi un tomātiem, var pievienot vēl arī vistu. Pārkaisa ar sieru.
  6. Liek cepeškrāsnī apmēram 210°C temperatūrā un cep 40 - 45 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes