Sastāvdaļas
- 500 g vistas filejas
- 650 g kartupeļu
- 1 ola
- 3 ķiploka daiviņas
- 300 ml augu eļļas
- malti baltie pipari pēc garšas
- sāls pēc garšas
- 120 g miltu
Pagatavošana
- Vistas fileju sagriež plānos gabaliņos, uzber sāli, piparus.
- Kartupeļus nomizo, sarīvē, vai sasmalcina virtuves kombainā.
- Kartupeļiem pievieno miltus, olu, sakapātas ķiploka daiviņas, sāli, piparus, samaisa.
- Vistas gaļas gabaliņus apviļā miltos, uz vienas vistas gaļas gabaliņu puses liek kartupeļu maisījumu.
- Karstā eļļā, uzmanīgi, liek vistas gaļas gabaliņus ar kartupeļu maisījumu uz leju un virsū liek vēl kartupeļu maisījuma.
- Cep, kamēr parādās zeltaini-brūna garoziņa un, nekavējoties, pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!