Vistas fileja kartupeļu kažokā

Vistas fileja kartupeļu kažokā Foto: Vistas fileja kartupeļu kažokā

Sastāvdaļas

  • 500 g vistas filejas
  • 650 g kartupeļu
  • 1 ola
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 300 ml augu eļļas
  • malti baltie pipari pēc garšas
  • sāls pēc garšas
  • 120 g miltu

Pagatavošana

  1. Vistas fileju sagriež plānos gabaliņos, uzber sāli, piparus.
  2. Kartupeļus nomizo, sarīvē, vai sasmalcina virtuves kombainā.
  3. Kartupeļiem pievieno miltus, olu, sakapātas ķiploka daiviņas, sāli, piparus, samaisa.
  4. Vistas gaļas gabaliņus apviļā miltos, uz vienas vistas gaļas gabaliņu puses liek kartupeļu maisījumu.
  5. Karstā eļļā, uzmanīgi, liek vistas gaļas gabaliņus ar kartupeļu maisījumu uz leju un virsū liek vēl kartupeļu maisījuma.
  6. Cep, kamēr parādās zeltaini-brūna garoziņa un, nekavējoties, pasniedz.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes