Vistas fileja ar Briseles kāpostiem un sieru

Vistas fileja ar Briseles kāpostiem un sieru Foto: Vistas fileja ar Briseles kāpostiem un sieru

Sastāvdaļas

  • 500 g Briseles kāpostu
  • ūdens
  • sāls
  • 1 ēdamkarote eļļas
  • 600 g vistas fileju
  • 1/2 tējk. sāls
  • 1/4 tējk. melno piparu
  • 5 nelieli tomāti
  • 150 saldā krējuma
  • 1 tējk. timiāna
  • 2 olu dzeltenumi
  • 100 rīvēta siera
  • 50 sasmalcinātu mandeļu

Pagatavošana

  1. Notīra un noskalo kāpostus. Apvāra tos viegli sālītā ūdenī (1 tējk. sāls uz 1 l ūdens) un notecina.
  2. Vistas filejas apbrūnina panna sakarsētā eļļā. Uzkaisa sāli un piparus.
  3. Tomātus noskalo un sagriež šķēlītēs.
  4. Olas saputo ar saldo krējumu un timiānu.
  5. Vistas filejas sagriež apmēram 1 cm biezos gabaliņos.
  6. Tomātus, kāpostus un vistas gabaliņus kārto ieziesta cepamā traukā.
  7. Pārlej ar krējuma un olu maisījumu, pārkaisa ar rīvētu sieru un mandelēm.
  8. Cep cepeškrāsnī ~ 200°C temperatūrā 20 minūtes un pasniedz ar svaigu maizi.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes