Sastāvdaļas
- vistas aknas - 250 - 300 g
- šampinjoni - 300 g
- sīpols - 1 gab.
- burkāni - 2 - 3 gab.
- cietais siers - 100 g
- majonēze - 220 - 250 g
- olīvas - 6 - 8 gab.
- olas - 3 - 4 gab.
- sāls pēc garšas
- pipari - pēc garšas
Pagatavošana
- Nomazgājiet vistas aknas, smalki sasmalciniet un apcepiet 7-8 minūtes nedaudz augu eļļā, sāli un piparus pievienojiet pēc garšas.
- Vāra olas, noņem no tām čaumalas, atdaliet baltumu no dzeltenuma.
- Sēnes un sīpolu sasmalcina, kopā apcep un atdzesē.
- Burkānus novāra un sarīvē uz rupjās rīves.
- Tālāk pārejiet pie vissvarīgākās lietas - salātu dizaina. Uz lielas, plakanas šķīvja izlieciet tīģera galvu no vistas aknām un izveidojiet ausis. Pārsmērē ar majonēzi.
- Tālāk - sēņu kārta ar sīpoliem un atkal majonēzi. Pēc tam - nedaudz rīvēta siera. Pēc tam izklājiet sasmalcinātos olu baltumus un arī apsmērējiet tos ar majonēzi.
- Izklājiet tīģera seju ar burkāniem.
- Degunu, ausis, ūsas un acis izrotājiet ar rīvētu dzeltenumu un olīvām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!