Sastāvdaļas
- 1 ola
- 5 ēdamkarotes piena
- 3 ēdamkarotes augu eļļas
- 2 ēdamkarotes kakao pulvera
- 7 ēdamkarotes cukura
- 3 ēdamkarotes miltu
- 1 ēdamkarote kartupeļu cietes
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- 100 g ķiršu (bez kauliņiem)
- 150 g skābā krējuma
- šokolāde pārkaisīšanai
Pagatavošana
- Bļodā, ar dakšiņu, sakuļ olu un cukuru.
- Pievieno kakao pulveri, miltus, kartupeļu cieti,cepamo pulveri, kārtīgi samaisa, pielej augu eļļu un pienu - sakuļ šķidru mīklu.
- Mīklu lej, ar cepamo papīru izklātā veidnē.
- Veidni liek mikroviļņu krāsnī, uz 3 minūtēm, uz maksimālo jaudu.
- Biskvīts gatavs, to var pārkaisīt ar pūdercukuru un pasniegt ar tēju vai kafiju, vai arī, gatavo tālāk kūku.
- Biskvītu sagriež 3 daļās, starp tiem ieklāj krēmu, kas pagatavots, sakuļot skābo krējumu ar 3 ēdamkarotēm cukura un ķiršiem.
- Kūkas virsmu pārkaisa ar rīvētu šokolādi.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!