Viegli pagatavojama kūka ar ķiršu krēmu

Viegli pagatavojama  kūka ar ķiršu krēmu Foto: Viegli pagatavojama kūka ar ķiršu krēmu

Sastāvdaļas

  • 1 ola
  • 5 ēdamkarotes piena
  • 3 ēdamkarotes augu eļļas
  • 2 ēdamkarotes kakao pulvera
  • 7 ēdamkarotes cukura
  • 3 ēdamkarotes miltu
  • 1 ēdamkarote kartupeļu cietes
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 100 g ķiršu (bez kauliņiem)
  • 150 g skābā krējuma
  • šokolāde pārkaisīšanai

Pagatavošana

  1. Bļodā, ar dakšiņu, sakuļ olu un cukuru.
  2. Pievieno kakao pulveri, miltus, kartupeļu cieti,cepamo pulveri, kārtīgi samaisa, pielej augu eļļu un pienu - sakuļ šķidru mīklu. 
  3. Mīklu lej, ar cepamo papīru izklātā veidnē.
  4. Veidni liek mikroviļņu krāsnī, uz 3 minūtēm, uz maksimālo jaudu.
  5. Biskvīts gatavs, to var pārkaisīt ar pūdercukuru un pasniegt ar tēju vai kafiju, vai arī, gatavo tālāk kūku. 
  6. Biskvītu sagriež 3 daļās, starp tiem ieklāj krēmu, kas pagatavots, sakuļot skābo krējumu ar 3 ēdamkarotēm cukura un ķiršiem.
  7. Kūkas virsmu pārkaisa ar rīvētu šokolādi.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes