Sastāvdaļas
- 2 olas
- 1 glāze cukura
- 200 g biezpiena
- 1 tējkarote sodas
- 1/2 tējkarote sāls
- 1 glāze miltu
- kokosriekstu skaidiņas
Krēmam:
- 2 olas
- 1 glāze cukura
- 1,5 ēdamkarotes miltu
- 400 - 500 ml piena
- 200 g sviesta
Pagatavošana
- Olas saputo ar cukuru, pievieno biezpienu, sodu, sāli un miltus. Saputo.
- Mīklu sadala 8 bumbiņās, liek uz 1 stundu ledusskapī.
- Gatavo krēmu. olas sajauc ar cukuru, pievieno miltus, pienu, visu saputo un liek uz uguns.
- Maisot karsē līdz sāk vārīties, tad no uguns noņem.
- Pievieno sviestu, samaisa.
- No mīklas bumbiņām cep biskvītus 180°C temperatūrā dažas minūtes.
- Kamēr biskvīti vēl silti, tos pārsmērē ar krēmu.
- Torti pārkaisa ar kokosriekstu skaidiņām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!