Torte „Rafaello”

Torte „Rafaello” Foto: Torte „Rafaello”

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 1 glāze cukura
  • 200 g biezpiena
  • 1 tējkarote sodas
  • 1/2 tējkarote sāls
  • 1 glāze miltu
  • kokosriekstu skaidiņas

Krēmam:

  • 2 olas
  • 1 glāze cukura
  • 1,5 ēdamkarotes miltu
  • 400 - 500 ml piena
  • 200 g sviesta

Pagatavošana

  1. Olas saputo ar cukuru, pievieno biezpienu, sodu, sāli un miltus. Saputo.
  2. Mīklu sadala 8 bumbiņās, liek uz 1 stundu ledusskapī.
  3. Gatavo krēmu. olas sajauc ar cukuru, pievieno miltus, pienu, visu saputo un liek uz uguns.
  4. Maisot karsē līdz sāk vārīties, tad no uguns noņem.
  5. Pievieno sviestu, samaisa.
  6. No mīklas bumbiņām cep biskvītus 180°C temperatūrā dažas minūtes.
  7. Kamēr biskvīti vēl silti, tos pārsmērē ar krēmu.
  8. Torti pārkaisa ar kokosriekstu skaidiņām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes