Sastāvdaļas
- 4 olas
- 250 g pūdercukurs
- 1 iepakojums vaniļas cukura
- 1/8 l eļļas
- 1/8 l ūdens
- 250 g miltu (smalko)
- 1/2 paciņa cepamā pulvera
- mazliet ruma
- 50 gab „Dāmu pirkstiņu”
- šokolāde glazūrai
Pildījumam:
- 2 iepakojumi vaniļas pudiņa
- 1 l apelsīnu sulas
- 5 ēdamkarotes cukura
- 200 g putukrējums
- 2 iepakojumi putukrējuma stindzinātāja
- 1/4 litra apelsīnu sulas
Pagatavošana
- Olas, cukuru un vaniļas cukuru saputo. Tad iemaisa pakāpeniski eļļu un ūdeni.
- Visbeidzot, iesijā cepamo pulveri un miltus, maisot, līdz veidojas viendabīga mīkla.
- Izklāj uz cepamās plāts, kas izlikta ar cepamo papīru un cep apmēram 20 minūtes 200°C temperatūrā.
- Pildījumam apelsīnu sulu ar cukuru uzkarsē un iemaisa vaniļas pudiņa pulveri,izšķīdinātu iekš mazliet apelsīnu sulas.
- Ļauj atdzist, nepārtraukti maisot,un tad uzsmērē uz tortes.
- Saldo krējumu ar stindzinātāju stingrās putās saputo un pārziež to pudiņam.
- Sajauc atlikušo 1/4 l apelsīnu sulu ar rumu, pamērcē maisījumā dāmu pirkstiņus un saliek tos uz tortes.
- Rotā torti ar šokolādes glazūru.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!