Torte „Lambada”

Torte „Lambada” Foto: Torte „Lambada”

Sastāvdaļas

  • 4 olas
  • 250 g pūdercukurs
  • 1 iepakojums vaniļas cukura
  • 1/8 l eļļas
  • 1/8 l ūdens
  • 250 g miltu (smalko)
  • 1/2 paciņa cepamā pulvera
  • mazliet ruma
  • 50 gab „Dāmu pirkstiņu”
  • šokolāde glazūrai

Pildījumam:

  • 2 iepakojumi vaniļas pudiņa
  • 1 l apelsīnu sulas
  • 5 ēdamkarotes cukura
  • 200 g putukrējums
  • 2 iepakojumi putukrējuma stindzinātāja
  • 1/4 litra apelsīnu sulas

Pagatavošana

  1. Olas, cukuru un vaniļas cukuru saputo. Tad iemaisa pakāpeniski eļļu un ūdeni.
  2. Visbeidzot, iesijā cepamo pulveri un miltus, maisot, līdz veidojas viendabīga mīkla.
  3. Izklāj uz cepamās plāts, kas izlikta ar cepamo papīru un cep apmēram 20 minūtes 200°C temperatūrā.
  4. Pildījumam apelsīnu sulu ar cukuru uzkarsē un iemaisa vaniļas pudiņa pulveri,izšķīdinātu iekš mazliet apelsīnu sulas.
  5. Ļauj atdzist, nepārtraukti maisot,un tad uzsmērē uz tortes.
  6. Saldo krējumu ar stindzinātāju stingrās putās saputo un pārziež to pudiņam.
  7. Sajauc atlikušo 1/4 l apelsīnu sulu ar rumu, pamērcē maisījumā dāmu pirkstiņus un saliek tos uz tortes.
  8. Rotā torti ar šokolādes glazūru.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes