Sastāvdaļas
- 600 g spinātu
- 1 sīpols
- 1 ēdamkarote sviesta
- 300 g maltas liellopu gaļas
- 1 tējkarote garšaugu sāls
- 1 šķipsniņa Kajennas piparu
- 1 šķipsniņa rīvēta muskatrieksta
- 150 g saldā krējuma
- 50 g rīvēta Parmas siera
Pagatavošana
- Spinātus pārlasa, noskalo, mazliet blanšē verdošā ūdenī un notecina.
- Sīpolus sakapā un apsautē sviestā.
- Pievieno malto gaļu, viegli apcep un pieliek garšvielas.
- Uzkarsē cepeškrāsni. Sacepuma formā liek pusi spinātu, virsū pusi maltās gaļas.Pēc tam kārto atlikušos spinātus un malto gaļu.
- Krējumam pielej 100 ml ūdens, pieliek sieru un samaisa. Mērci pārlej sacepumam. Cep apmēram 20 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!