Spinātu sacepums ar malto liellopu gaļu

Spinātu sacepums ar malto liellopu gaļu Foto: Spinātu sacepums ar malto liellopu gaļu

Sastāvdaļas

  • 600 g spinātu
  • 1 sīpols
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 300 g maltas liellopu gaļas
  • 1 tējkarote garšaugu sāls
  • 1 šķipsniņa Kajennas piparu
  • 1 šķipsniņa rīvēta muskatrieksta
  • 150 g saldā krējuma
  • 50 g rīvēta Parmas siera

Pagatavošana

  1. Spinātus pārlasa, noskalo, mazliet blanšē verdošā ūdenī un notecina.
  2. Sīpolus sakapā un apsautē sviestā.
  3. Pievieno malto gaļu, viegli apcep un pieliek garšvielas.
  4. Uzkarsē cepeškrāsni. Sacepuma formā liek pusi spinātu, virsū pusi maltās gaļas.Pēc tam kārto atlikušos spinātus un malto gaļu.
  5. Krējumam pielej 100 ml ūdens, pieliek sieru un samaisa. Mērci pārlej sacepumam. Cep apmēram 20 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes