Sastāvdaļas
- 1 kg liellopa gaļas mīkstuma
- 3 sīpoli
- 2 ēdamkarotes augu eļļas
- 100 g Rokforas siera
- 300 g majonēzes
- 250 g vārītu rīsu
- 1 glāze tomātu mērces
- svaigas dilles
- malti melnie pipari
- sāls
Pagatavošana
- Gaļu sagriež gabalos.
- Ar eļļu ieziestā veidne liek gaļās kārtu, virs tās - gredzenos sagrieztus sīpolus, pieliek sāli, piparus, pārlej ar majonēzi, pārkaisa ar rīvētu sieru un cep cepeškrāsnī.
- Kad ēdiens pabrūnējis, karsēšanas intensitāti samazina un mērenā temperatūra turpina sautēt vēl 15 minūtes.
- Pārkaisītu ar zaļumiem, pasniedz ar vārītiem rīsiem un tomātu mērci.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!