Šokolādes - riekstu torte

Šokolādes - riekstu torte Foto: Šokolādes - riekstu torte

Sastāvdaļas

  • 400 g cukura
  • 2 ēdamkarotes skābā krējuma
  • 1 paciņa margarīna
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 300 g miltu
  • 5 olas
  • 4 ēdamkarotes kakao pulvera
  • rieksti
  • šokolāde
Krēmam:
  • mannā
  • 1 paciņa sviesta
  • cukurs
  • citrona sula

Pagatavošana

  1. Gatavo mīklu - 200 g cukura pievieno skābajam krējumam un margarīnam.
  2. Pievieno miltus, cepamo pulveri - samīca mīklu, sadala 2 daļās.
  3. Atsevišķi, stingrās putās sakuļ olu baltumus, pakāpeniski pievieno 200 g cukura.
  4. Iemaisa kakao pulveri.
  5. Veidni ietauko, liek vienu mīklas daļu, virsū liek pusi saputoto olu baltumu. 
  6. Pārkaisa ar drupinātiem riekstiem, uzrīvē šokolādi, cep 180°C temperatūrā, kamēr gatavs.
  7. Šādi izcep 2 biskvītus. 
  8. Krēmu varat gatavot kādu vēlaties.
  9. Receptē piedāvājam - mannā krēmu -izvāra biezu mannā biezputru.
  10. Atdzisušā mannā biezputrā liek sviestu, cukuru, citrona sulu - sakuļ.
  11. Krēmu ziež starp biskvītiem.
  12. Rotā pēc saviem ieskatiem, var izmantot rīvētu šokolādi un riekstus.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes