Sastāvdaļas
- 800 g vistas filejas
- 250-300 g kāpostu
- 1 burkāns
- 2 sīpoli
- 2/3 glāzes auzu pārslu
- 1 ola
- sāls, pipari
- dilles
- eļļa cepšanai, 1 ēdamkarote kečupa
- 2-3 ēdamkarotes skābā krējuma, mazliet majonēzes
- 1 ēdamkarote tomātu pastas
Pagatavošana
- Kāpostus sakapā un aplej ar verdošu ūdeni.
- Samaļ vistas gaļu, sīpolus un burkānu.
- Samaisa kāpostus, vistas gaļu, burkānu, sīpolus, auzu pārslas, sāli, piparus, dilles.
- Pievieno 1 olu, kārtīgi samaisa.
- No iegūtās masas, ar mitrām rokām veido kotletes, cep pannā, sakarsētā eļļā, no abām pusēm, kamēr paliek brūnganas.
- Gatavo mērci - skābo krējumu samaisa ar tomātu pastu, sāli, garšvielām, pievieno 1 glāzi ūdens, majonēzi, kečupu - samaisa.
- Pannā nolej liekās taukvielas, pārlej mērci kotletēm, uzvāra, samazina uguni līdz minimumam, sautē, uzliekot pannai vāku - 25-30 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!