Slinkie vistas gaļas tīteņi

Slinkie vistas gaļas tīteņi Foto: Slinkie vistas gaļas tīteņi

Sastāvdaļas

  • 800 g vistas filejas
  • 250-300 g kāpostu
  • 1 burkāns
  • 2 sīpoli
  • 2/3 glāzes auzu pārslu
  • 1 ola
  • sāls, pipari
  • dilles
  • eļļa cepšanai, 1 ēdamkarote kečupa
  • 2-3 ēdamkarotes skābā krējuma, mazliet majonēzes
  • 1 ēdamkarote tomātu pastas

Pagatavošana

  1. Kāpostus sakapā un aplej ar verdošu ūdeni.
  2. Samaļ vistas gaļu, sīpolus un burkānu.
  3. Samaisa kāpostus, vistas gaļu, burkānu, sīpolus, auzu pārslas, sāli, piparus, dilles.
  4. Pievieno 1 olu, kārtīgi samaisa. 
  5. No iegūtās masas, ar mitrām rokām veido kotletes, cep pannā, sakarsētā eļļā, no abām pusēm, kamēr paliek brūnganas.
  6. Gatavo mērci - skābo krējumu samaisa ar tomātu pastu, sāli, garšvielām, pievieno 1 glāzi ūdens, majonēzi, kečupu - samaisa.
  7. Pannā nolej liekās taukvielas, pārlej mērci kotletēm, uzvāra, samazina uguni līdz minimumam, sautē, uzliekot pannai vāku - 25-30 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes