Sastāvdaļas
- 1 kg tomātu
- 1 kg burkānu
- 1 kg kabaču
- 1 kg sēnes. (ja rudens sēnes tad vārītas, ja gailenes tad ceptas)
- 1 kg sīpolu
- garšvielas
- etiķis
Pagatavošana
- Burkānus sarīvē, apcep.
- Sīpolus sagriež plānās ripiņās, apcep nedaudz.
- Tomātiem novelk miziņu un sagriež kubiņos.
- Kabačus sagriež mazos kubiņos. Sēnes var samalt vai smalki sakapāt.
- Visu sajauc kopā un pievieno garšvielas kas kuram patīk (dilles, estragons, baziliks, selerija).
- Vāra 30 min.
- Pēc garšas pievieno sāli, ja vēlas pikantāku tad pievieno 2 ēdamkarotes etiķa.
- Karstu pilda tīrās burkās un aizvāko.
Recepti piedāvā: Natalija Novikova
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!