Sautētas nieres

Sautētas nieres Foto: Sautētas nieres

Sastāvdaļas

  • 700 g teļa nieru
  • 80 g sviesta
  • 2 sīpoli
  • 1 ēdamkarote kviešu miltu
  • 1/2 glāzes skāba krējuma
  • sāls
  • pipari
  • ūdens

Pagatavošana

  1. Teļa nieres gareniski pārgriež uz pusēm un mērcē etiķūdenī (uz 1 l ūdens ņem 1 ēdamkaroti etiķa) 30 minūtes.
  2. Nieres noskalo, atdala urīnvadus, sagriež šķēlītēs un sakarsētā sviestā apcep.
  3. Pievieno karstu ūdeni (tik daudz lai nieres būtu apsegtas), sīpolus, sāli, piparus un sautē gatavas.
  4. Mērci tumē ar krējumā iemaisītiem izkarsētiem miltiem.
  5. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, marinētiem gurķiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes