Sastāvdaļas
- 700 g teļa nieru
- 80 g sviesta
- 2 sīpoli
- 1 ēdamkarote kviešu miltu
- 1/2 glāzes skāba krējuma
- sāls
- pipari
- ūdens
Pagatavošana
- Teļa nieres gareniski pārgriež uz pusēm un mērcē etiķūdenī (uz 1 l ūdens ņem 1 ēdamkaroti etiķa) 30 minūtes.
- Nieres noskalo, atdala urīnvadus, sagriež šķēlītēs un sakarsētā sviestā apcep.
- Pievieno karstu ūdeni (tik daudz lai nieres būtu apsegtas), sīpolus, sāli, piparus un sautē gatavas.
- Mērci tumē ar krējumā iemaisītiem izkarsētiem miltiem.
- Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, marinētiem gurķiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!