Sastāvdaļas
- 300 g cūkas nieru
- 1/8 l ūdens
- sāls pēc garšas
- malti melnie pipari
- 1/2 sīpola
- 2 ēdamkarotes sviesta
- 1 ēdamkarote miltu
- majorāns
- 2 ēdamkarotes skābā krējuma
Pagatavošana
- Nieres sagatavo cepšanai, pārgriež gareniski uz pusēm un uz 30 minūtēm ieliek aukstā ūdenī.
- Ūdeni vairākas reizes nomaina.
- Sagriež apmēram 2 cm biezās šķēlēs, noņem taukus, vēlreiz nomazgā un nosusina.
- Uzkaisa sāli un piparus pēc garšas.
- Sviestā apcep sagrieztu sīpolu, pieliek nieres un arī apcep.
- Uzkaisa miltus un majorānu.
- Uzlej verdošu ūdenī. Pannai uzliek vāku.
- Nieres sautē apmēram 20 - 25 minūtes.
- Mērcei pievieno krējumu. Ja nepieciešams, pieliek sāli un piparus pēc garšas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!