Sautēta menca ar sēnēm un seleriju

Sautēta menca ar sēnēm un seleriju Foto: Sautēta menca ar sēnēm un seleriju

Sastāvdaļas

  • 400 g mencas filejas
  • 100 g selerijas kātu
  • 100 g šampinjonu
  • 150 g baltvīna
  • 50 g augu eļļas
  • malti baltie pipari
  • rozmarīns
  • zaļumi
  • citrona šķēlītes
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Mencas fileju sagriež porciju gabalos.
  2. Seleriju un šampinjonus smalki sašķērē, apcep sakarsēta eļļā 5 - 10 minūtes un pievieno rozmarīnu.
  3. Pielej baltvīnu, virsū kārto mencas gabaliņus, pannai uzliek vāku un uz lēnas uguns sautē 15 - 20 minūtes.
  4. Zivi liek šķīvī, pārlej ar mērci.
  5. Rotā ar zaļumiem un citrona šķēlīti.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes