Šampinjoni, sacepti ar olu

Šampinjoni, sacepti ar olu Foto: Šampinjoni, sacepti ar olu

Sastāvdaļas

  • 130 g šampinjoni
  • 50 g krējuma
  • 20 g sviesta
  • 1/2 olas
  • 5 miltu
  • sāls

Pagatavošana

  1. Karstā etiķa ūdenī applaucētus, salmiņos sagrieztus šampinjonus sviestā (15 g) apcep mīkstus.
  2. Miltus izkarsē sviestā (5 g), pievieno šampinjoniem, samaisa kopā, liek ugunsizturīgā trauciņā.
  3. Sakultu olu un sāli iemaisa krējumā, pārlej šampinjoniem.
  4. Karstā cepeškrāsnī sacep. Recepte paredzēta 1 personai.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes