Ruma kēkss

Ruma kēkss Foto: Ruma kēkss

Sastāvdaļas

  • 150 g sviesta vai margarīna
  • 1 glāze miltu
  • škipsniņa cietes
  • 4 olas
  • 3 ēdamkarotes ruma
  • 1 naža gals cepamā pulvera

Pagatavošana

  1. Olām pievieno cukuru un puto, turot trauku siltā ūdens peldē.
  2. Kad masa kļūst gaiša, viegla, sildīšanu pārtrauc un puto, līdz masa atdziest.
  3. Taukvielu saputo, pievieno saputotas olas, 1 ēdamkaroti ruma, cepamo pulveri un izsijātus miltus.
  4. Liek ietaukotā veidnē, izcep.
  5. Gatavu pārslaka ar rumu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes