Rīsi ar vistas gaļu, tomātiem un saldo krējumu

Rīsi ar vistas gaļu, tomātiem un saldo krējumu Foto: Rīsi ar vistas gaļu, tomātiem un saldo krējumu

Sastāvdaļas

 ● 500 g rīsu
 ● 900 g tomātu 
 ● 4 ēdamkarotes olīveļļas
 ● 3 ķiploka daiviņas 
 ● 1 tējkarote malta čili pipara
 ● sāls, pipari pēc garšas
 ● 1/7 glāzes miltu
 ● 2 vistu krūtiņas
 ● 1/2 glāzes trekna saldā krējuma
 ● svaigs baziliks

Pagatavošana

  1. Rīsus izvāra gatavus, noliek malā.
  2. Blenderī tomātus sasmalcina biezenī.
  3. Pannā uzkarsē 2 ēdamkarotes olīveļļas, liek sakapātas ķiploka daiviņas, čili piparus - sutina 30 sekundes.
  4. Lej pannā tomātu biezeni, samazina uguni, vāra 20 minūtes.
  5. Pievieno šķipsniņu sāls, piparu.
  6. Vistu krūtiņas izvāra.
  7. Bļodā ber miltus, sāli, piparus - maisījumā apviļā vistu krūtiņas, no visām pusēm.
  8. Citā pannā uzkarsē olīveļļu, liek apviļāto vistas gaļu, cep 5 minūtes no katras puses, lai parādās brūngana garoziņa.
  9. Izcepto vistas gaļu izņem no pannas un noliek malā.
  10. Pannā, kur karsējās tomāti, pievieno saldo krējumu, turpina vārīt 5 minūtes, nogaršojiet, ja nepieciešams, pievieno vēl sāli, piparus.
  11. Izvārītos rīsus ber tomātu maisījumā, visu samaisa, pievieno izcepto vistas gaļu.
  12. Pasniedz pārkaisītu ar svaigu baziliku.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes