Raibais vasaras sautējums ar Vidusjūras garšu

Raibais vasaras sautējums ar Vidusjūras garšu Foto: Raibais vasaras sautējums ar Vidusjūras garšu

Sastāvdaļas

  • vistas fileja
  • kabači un patisoni
  • baklažāni
  • saldā paprika
  • tomāti
  • sīpoli
  • ķiploki
  • skābais krējums
  • raudene
  • rozmarīns
  • lauru lapa
  • melnie pipari
  • selerijas lapiņas
  • pētersīļi
  • baziliks

Pagatavošana

  1. Filejas gabaliņus apcep, pārber katlā, atsevišķi apcep visus dārzeņus un ber katlā, pievieno sāli un garšvielas, samaisa un sautē 20 min.
  2. Ja no tomātiem mitruma nav pietiekoši, pielej nedaudz ūdens.
  3. Beigās pievieno krējumu, pieber svaigos zaļumus, samaisa un pasautē vēl 5 min.
  4. Atļauj atpūsties 20-30 minūtes.

Recepti piedāvā: Iveta Rutkovska

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes