Ragū no medījuma gaļas

Ragū no medījuma gaļas Foto: Ragū no medījuma gaļas

Sastāvdaļas

  • 500 - 750 g medījuma gaļas
  • 1 liels sīpols
  • 1 pāksts saldo piparu
  • 4 nomizoti persiki vai 4 žāvēti aprikozi
  • 8 žāvētas plūmes
  • 1/4 tējkarotes kanēļa
  • šķipsniņa cukura
  • 1/2 tējkarotes sāls
  • 1/4 tējkarotes melno piparu
  • 1/3 tējkarotes malta ingvera
  • 1/2 - 3/4 l rūgušpiena
  • 2 ēdamkarotes sviesta vai augu eļļas

Pagatavošana

  1. Sviestu sakarsē un tajā apcep sagrieztu sīpolu un kubveida gabaliņos sagrieztu gaļu.
  2. Pēc 10 minūtēm pieliek no sēklām attīrītus un ripiņās sagrieztus saldos piparus, divās daļās sadalītus persikus (bez kauliņiem), žāvētas plūmes (bez kauliņiem) un garšvielas.
  3. Pēc tam visu cep apmēram 5 minūtes, patstāvīgi maisot, un pielej rūgušpienu (rūgušpienam jāpārklāj gaļa), liek cepeškrāsnī un sautē, līdz gaļa kļūst mīksta.
  4. Pienam līdz sautēšanās beigām jānovārās.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes