Pupiņas pētersīļu mērcē

Pupiņas pētersīļu mērcē Foto: Pupiņas pētersīļu mērcē

Sastāvdaļas

  • 300 g pākšu pupiņas
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 1/8 l ūdens, kurā vārījušās pupiņas
  • 1/8 l krējuma
  • pētersīļu zaļumi
  • sāls

Pagatavošana

  1. Pākstis sagriež apmēram 4 cm garos gabalos un vāra tāpat kā zaļās pākšu pupiņas.
  2. Pannā izkausē sviestu un viegli apbrūnina miltus. pielej ūdeni, uzkarsē un pieliek krējumu.
  3. Merci uzvara, pieliek sāli un sasmalcinātus pētersīļus.
  4. Pupiņas liek mērcē un silda 5 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes