Prāgas šnicele

Prāgas šnicele Foto: Prāgas šnicele

Sastāvdaļas

  • 2 cūkgaļas šķēles
  • 4 ēdamkarotes piena
  • 1 ēdamkarote sinepju
  • 1 ēdamkarote eļļas
  • 1 ola
  • 40 g miltu
  • muskatrieksti
  • tauki
  • malti melnie pipari
  • sāls

Pagatavošana

  1. Gaļu noskalo, nosusina un nogriez lieko treknumu. 
  2. Gaļas šķēles viegli izdauza.
  3. Sinepēm pievieno piparus un 1 ēdamkaroti eļļas..
  4. Ar šo marinādi ierīvē gaļu un uz 30 minūtēm ieliek ledusskapī.
  5. Olai pievieno miltus un pienu. Iejauc mīklu, pieliek sāli un sarīvētu muskatriekstu.
  6. Gaļu apmērcē mīklā un cep karstos taukos.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes