Pildītas olas ar lasi

Pildītas olas ar lasi Foto: Pildītas olas ar lasi

Sastāvdaļas

  • 6 cieti vārītas olas
  • 200 g kūpināta laša
  • 100 g majonēzes
  • kaviārs
  • zaļumi rotāšanai
  • sāls
  • pipari

Pagatavošana

  1. Nolobītas cieti vārītas olas pārgriež gareniski uz pusēm un izņem dzeltenumus.
  2. Olu dzeltenumus izberž caur sietu un sajauc ar majonēzi  un sasmalcinātu kūpinātu lasi.
  3. Masu pilda olu baltumu pusītēs, rotā ar kaviāru un pārkaisa ar zaļumiem.
  4. Laša vietā var izmantot arī citas zivis vai pildījumu.
  5. Kārto lēzenos traukos.
  6. Lai kārtojums izskatītos dekoratīvāk, izmanto salātu lapas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes