Panēti vistas gaļas šašliki

Panēti vistas gaļas šašliki Foto: Panēti vistas gaļas šašliki

Sastāvdaļas

 ● 1 kg vistas filejas
 ● 3/4 glāzes majonēzes
 ● 1 glāze olīveļļas
 ● 1 glāze rīvmaizes
 ● 1 tējkarote garšvielu maisījuma pēc garšas
 ● sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

    1. Vistas gaļu sagriež 2 cm lielos gabaliņos.
    2. Uzber sāli, piparus, pievieno garšvielu maisījumu un majonēzi.
    3. Kārtīgi visu samaisa un atstāj marinēties uz 1 stundu ledusskapī.
    4. Tad gaļas gabaliņus uzdur uz iesmiem, apviļā rīvmaizē.
    5. Apmērcē olīveļļā un grilē.
    6. Vai uzkarsē olīveļļu pannā, liek iesmus pannā, cep 3-4 minūtes no abām pusēm.
    7. Gatavus šašlikus pasniedz ar piedevām, vai kā uzkodu.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes