Sastāvdaļas
- 8 cieti vārītas olas
- 2 āboli
- 2 marinēti gurķī
- 1 sīpols
- 100 g majonēzes
- 80 g jogurta bez piedevām
- 1 ½ maiga etiķa
- ½ - 1 tējkarote karija pulvera
- sāls
- malti pipari
- sakapāti zaļumi
Pagatavošana
- Olas nolobi un sakapā. Ābolus un gurķus sagriez mazos gabaliņos.
- Nomizotu sīpolu ļoti smalki sakapā.
- Majonēzi sakul ar jogurtu, etiķi un garšvielām.
- Bļodā ieber olas, ābolus, gurķus un sīpolu.
- Pārlej mērci un izcilā.
- Pārkaisi ar zaļumiem.
Etiķa vietā ļoti labi der arī gurķu marināde.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!