Olu salāti ar āboliem un marinētiem gurķīšiem

Olu salāti ar āboliem un marinētiem gurķīšiem Foto: Olu salāti ar āboliem un marinētiem gurķīšiem

Sastāvdaļas

  • 8 cieti vārītas olas
  • 2 āboli
  • 2 marinēti gurķī
  • 1 sīpols
  • 100 g majonēzes
  • 80 g jogurta bez piedevām
  • 1 ½ maiga etiķa
  • ½ - 1 tējkarote karija pulvera
  • sāls
  • malti pipari
  • sakapāti zaļumi

Pagatavošana

  1. Olas nolobi un sakapā. Ābolus un gurķus sagriez mazos gabaliņos.
  2. Nomizotu sīpolu ļoti smalki sakapā.
  3. Majonēzi sakul ar jogurtu, etiķi un garšvielām.
  4. Bļodā ieber olas, ābolus, gurķus un sīpolu.
  5. Pārlej mērci un izcilā.
  6. Pārkaisi ar zaļumiem.

Etiķa vietā ļoti labi der arī gurķu marināde.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes