Sastāvdaļas
- 5 mintaja filejas
- 2 burkāni
- 250 ml skābā krējuma
- 1 sīpols
- 100 g cieta siera
- sāls, malti melnie pipari pēc garšas
- augu eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Sīpolu sīki sagriež.
- Burkānus sarīvē.
- Cep sīpolus kopā ar burkāniem.
- Pievieno skābo krējumu, sāli, garšvielas, piparus - visu uzvāra.
- Zivs filejas pārkaisa ar garšvielām, sāli un pipariem.
- Veidni ietauko, liek zivs filejas, virsū liek dārzeņus skābajā krējumā.
- Pārkaisa ar rīvētu sieru.
- Cep 180°C temperatūrā, 30 minūtes.
- Pirms pasniegšanas pārkaisa ar zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!