Sastāvdaļas
- 500 g vistu krūtiņus
- 1 ola
- majonēze pēc garšas
- milti
- sāls, citrons, garšvielas vistas gaļai pēc garšas
Pagatavošana
- Vistu krūtiņas noskalo, atdala no kauliem, sadala 2-3 daļās.
- Gatavo marinādi - lielā traukā iesit olu, pievieno 3 ēdamkarotes miltu, 3 ēdamkarotes majonēzes, sāli pēc garšas.
- Varat pievienot garšvielas, kuras Jums vislabāk garšo.
- Kārtīgi visu samaisa, liek marinādē vistas gaļas gabalus, kārtīgi apviļā no visām pusēm, uzliekot vāku, atstāj marinēties uz 2-3 stundām.
- Pēc noteiktā laika, uzkarsē pannu, lej augu eļļu, cep vistas gaļas gabalus no visām pusēm.
- Cep aptuveni, 15-20 minūtes, ja vēlas, pasniedzot, gaļai var pārliet citrona sulu vai pievienot citrona šķēlītes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!