Mīkstas, sulīgas vistu krūtiņas

Mīkstas, sulīgas vistu krūtiņas Foto: Mīkstas, sulīgas vistu krūtiņas

Sastāvdaļas

  • 500 g vistu krūtiņus
  • 1 ola
  • majonēze pēc garšas
  • milti
  • sāls, citrons, garšvielas vistas gaļai pēc garšas

Pagatavošana

  1. Vistu krūtiņas noskalo, atdala no kauliem, sadala 2-3 daļās.
  2. Gatavo marinādi - lielā traukā iesit olu, pievieno 3 ēdamkarotes miltu, 3 ēdamkarotes majonēzes, sāli pēc garšas.
  3. Varat pievienot garšvielas, kuras Jums vislabāk garšo.
  4. Kārtīgi visu samaisa, liek marinādē vistas gaļas gabalus, kārtīgi apviļā no visām pusēm, uzliekot vāku, atstāj marinēties uz 2-3 stundām.
  5. Pēc noteiktā laika, uzkarsē pannu, lej augu eļļu, cep vistas gaļas gabalus no visām pusēm.
  6. Cep aptuveni, 15-20 minūtes, ja vēlas, pasniedzot, gaļai var pārliet citrona sulu vai pievienot citrona šķēlītes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes