Sastāvdaļas
- 4 vistu krūtiņas
- 2 ēdamkarotes šķidra medus
- 2 citroni
- 2 ēdamkarotes olīveļļas
- sāls, malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Medu samaisa ar olīveļļu, sāli, pipariem, viena citrona sulu, abu citronu rīvētām miziņām.
- Vistas gaļu liek ietaukotā veidnē, vienmērīgi pārlej ar medus-citronu maisījumu.
- Veidni liek 180°C temperatūrā uzkarsētā krāsnī, cep, ik pa laikam pārlejot ar atlikušo medus-citrona maisījumu, 30-35 minūtes,kamēr gaļa kļūst zeltaini brūna un mērce iztvaiko.
- Gatavas vistu krūtiņas izņem no veidnes, atdzesē, pasniedz ar citrona šķēlītēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!