Medus-citrona vistu krūtiņas

Medus-citrona vistu krūtiņas Foto: Ābolu zefīrs

Sastāvdaļas

  • 4 vistu krūtiņas
  • 2 ēdamkarotes šķidra medus
  • 2 citroni
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • sāls, malti melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Medu samaisa ar olīveļļu, sāli, pipariem, viena citrona sulu, abu citronu rīvētām miziņām.
  2. Vistas gaļu liek ietaukotā veidnē, vienmērīgi pārlej ar medus-citronu maisījumu.
  3. Veidni liek 180°C temperatūrā uzkarsētā krāsnī, cep, ik pa laikam pārlejot ar atlikušo medus-citrona maisījumu, 30-35 minūtes,kamēr gaļa kļūst zeltaini brūna un mērce iztvaiko. 
  4. Gatavas vistu krūtiņas izņem no veidnes, atdzesē, pasniedz ar citrona šķēlītēm.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes