Sastāvdaļas
Mīklai:
- 3 olas
- 2 ēdamkarotes miltu
- 2 ēdamkarotes kakao pulvera
- 1/2 tējkarotes cepamā pulvera
- 2 ēdamkarotes pūdercukura
Pildījumam:
- 200 g krēmveida siera
- 100 g sviesta
- 2 ēdamkarotes pūdercukura
Pārkaisīšanai:
- 1 ēdamkarote pūdercukura un malta kanēļa maisījuma
Pagatavošana
- Olu baltumus atdala no dzeltenumiem un sakuļ tos ar pūdercukuru.
- Sakultiem olu baltumiem pievieno dzeltenumus, izsijātas sausās mīklas sastāvdaļas,sakuļ.
- Veidnē ieklāj cepamo papīru, lej mīklu un izlīdzina to plānā kārtā.
- Cep 200 °C temperatūrā, 10 minūtes.
- Cepamo papīru samitrina un noņem no biskvīta.
- Biskvītu sagriež 2 daļās, abas daļas ar mitra dvieļa palīdzību, satin ruletēs, atdzesē.
- Sakuļ pildījuma sastāvdaļas.
- Pildījumu pilda ruletēs un liek ledusskapī uz 1 stundu.
- Atdzesētas ruletes sagriež gabalos, pārkaisa ar pūdercukura un kanēļa maisījumu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!