Maskavas sautējums ar gaļu

Maskavas sautējums ar gaļu Foto: Maskavas sautējums ar gaļu

Sastāvdaļas

  • 900 g skābu vai svaigu kāpostu
  • 115 g sviesta
  • 1 sīpols
  • 1/2 ēdamkarotes miltu
  • 900 g ceptas gaļas (dažādi veidi - teļa, cūkas, vistas, zoss vai truša gaļa)
  • 100 g cīsiņu
  • 2 sālīti gurķi
  • 10 kornišonu
  • 10 olīvas
  • 10 marinētu sēņu
  • 1-3 trifeles

Pagatavošana

  1. Sīpolu sakapā, cep 115 gramos sviesta, tad pannā liek 900 gramus sakapātu skābu vai svaigu kāpostu.
  2. Visu samaisa, liek pannai vāku, maisot sautē, kamēr gatavs.
  3. Sautēšanas beigās uzkaisa miltus un samaisa.
  4. Pusi gatavo kāpostu liek dziļā veidnē, vienmērīgi izlīdzina.
  5. Citā pannā cep sīki sagrieztu gaļu.
  6. Virsū kāpostiem liek gaļu, tad atkal kāpostus, tad liek sīki sagrieztus sālītus gurķus.
  7. Virsū gurķiem liek sagrieztus cīsiņus, kornišonus, olīvas, sēnes.
  8. Ja vēlas, pievieno trifeles.
  9. Pārlej visu ar sulu, kas izdalījusies gaļas cepšanas laikā. Cep sakarsētā krāsnī.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes