Sastāvdaļas
- 900 g skābu vai svaigu kāpostu
- 115 g sviesta
- 1 sīpols
- 1/2 ēdamkarotes miltu
- 900 g ceptas gaļas (dažādi veidi - teļa, cūkas, vistas, zoss vai truša gaļa)
- 100 g cīsiņu
- 2 sālīti gurķi
- 10 kornišonu
- 10 olīvas
- 10 marinētu sēņu
- 1-3 trifeles
Pagatavošana
- Sīpolu sakapā, cep 115 gramos sviesta, tad pannā liek 900 gramus sakapātu skābu vai svaigu kāpostu.
- Visu samaisa, liek pannai vāku, maisot sautē, kamēr gatavs.
- Sautēšanas beigās uzkaisa miltus un samaisa.
- Pusi gatavo kāpostu liek dziļā veidnē, vienmērīgi izlīdzina.
- Citā pannā cep sīki sagrieztu gaļu.
- Virsū kāpostiem liek gaļu, tad atkal kāpostus, tad liek sīki sagrieztus sālītus gurķus.
- Virsū gurķiem liek sagrieztus cīsiņus, kornišonus, olīvas, sēnes.
- Ja vēlas, pievieno trifeles.
- Pārlej visu ar sulu, kas izdalījusies gaļas cepšanas laikā. Cep sakarsētā krāsnī.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!