Sastāvdaļas
- 2 - 3 ēdamkarotes olīveļļas
- 210 g makaronu
- 110 g Maskarpone siera
- 220 g sagrieztu šampinjonu
- 120 g spinātu
- 3 - 4 daiviņas ķiploka
- 1/2 muskatrieksta
- 1/4 glāzes rīvēta Parmas siera
- sāls un pipari
Pagatavošana
- Izvāra makaronus saskaņā ar instrukciju uz iepakojuma.
- 1/2 glāzes ūdens, kurā vārījās makaroni, saglabā mērces pagatavošanai.
- Pannā uzkarsē olīveļļu un tajā apcep ķiploku apmēram 30 sekundes.
- Pievieno sēnes un uzrīvē muskatriekstu, samaisa. Gatavo apmēram 5 - 7 minūtes.
- Ja sēnes ir pārāk sausas, pievieno vēl olīveļļu.
- Pievieno spinātus un sautē vēl 3 - 4 minūtes.
- Pievieno Maskarpone sieru, 1/2 glāzi ūdens un Parmas sieru. Pievieno sāli un piparus.
- Pievieno makaronus un visu kārtīgi sajauc.
- Pasniedz ar svaigi maltiem pipariem un papildus Parmas sieru.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!