Makaroni ar malto gaļu un zaļumiem

Makaroni ar malto gaļu un zaļumiem Foto: Makaroni ar malto gaļu un zaļumiem

Sastāvdaļas

  • 200 grami makaronu
  • 200 grami maltās gaļas
  • burkāns
  • sīpols
  • selerijas kāts
  • 100 grami meža ķiploku vai spinātu
  • tomātu mērce
  • vidusjūras garšaugu maisījuma pēc garšas
  • asie pipari pēc garšas
  • sāls pēc garšas
  • rīvēts siers
  • eļļa

Pagatavošana

  1. Pannā karstā eļļā apcepam malto gaļu, sasmalcinātus dārzeņus ar pievienotām garšvielām.
  2. Pieber makaronus, pielejam ūdeni un mērci, tā lai būtu 3 centimetri virs makaroniem.
  3. Vāra tik ilgi cik rakstīt uz makaronu paciņas.
  4. Pievieno zaļumus, samaisa un ļauj uz vārīties.
  5. Pārkaisa ar rīvētu sieru.

Recepti piedāvā un iesaka: Inita Briedina

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes