Sastāvdaļas
- 200 grami makaronu
- 200 grami maltās gaļas
- burkāns
- sīpols
- selerijas kāts
- 100 grami meža ķiploku vai spinātu
- tomātu mērce
- vidusjūras garšaugu maisījuma pēc garšas
- asie pipari pēc garšas
- sāls pēc garšas
- rīvēts siers
- eļļa
Pagatavošana
- Pannā karstā eļļā apcepam malto gaļu, sasmalcinātus dārzeņus ar pievienotām garšvielām.
- Pieber makaronus, pielejam ūdeni un mērci, tā lai būtu 3 centimetri virs makaroniem.
- Vāra tik ilgi cik rakstīt uz makaronu paciņas.
- Pievieno zaļumus, samaisa un ļauj uz vārīties.
- Pārkaisa ar rīvētu sieru.
Recepti piedāvā un iesaka: Inita Briedina
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!