Sastāvdaļas
- 200 g siļķu filejas
- 4 rupjmaizes šķēles
- 4 olas
- neliels saišķītis loku
- 2-3 ēdamkarotes majonēzes
- sāls, pipari pēc garšas
- augu eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Siļķu fileju sagriež gabaliņos.
- Olas cieti izvāra, atdzesē, noņem čaumalu, rupji sarīvē.
- Lokus sakapā.
- Sarīvētās olas samaisa ar sakapātiem lokiem, pieber sāli, piparus, pievieno majonēzi.
- Rupjmaizes šķēles sagriež 4 daļās un apcep no vienas puses.
- Uz apceptās maizes puses liek mazliet olu masas, virsū liek siļķes gabaliņu.
- Maizītes rotā ar lokiem un pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!