Magoņu torte ar putukrējumu

Magoņu torte ar putukrējumu Foto: Magoņu torte ar putukrējumu

Sastāvdaļas

  • 8 olas
  • 1 glāze cukura
  • 1 glāze magoņu sēkliņu
  • 5 ēdamkarotes rīvētu baltmaizes sausiņu
  • vaniļas cukurs vai citrona miziņa
  • putukrējums

Pagatavošana

  1. Olu dzeltenumus saputo ar lielāko daļu cukura, pievieno magoņu sēkliņas (iepriekš applaucē, nožāvē un atdzesē), sarīvētus baltmaizes sausiņus un garšvielas.
  2. Beigās lēni iecilā ar atlikušo cukuru saputotus olu baltumus.
  3. Veidni izklāj ar ietaukotu cepamo papīru.
  4. Cep atsevišķi divas ripas 180°C temperatūrā 20 - 30 minūtes.
  5. Atdzisušām vidū iepilda putukrējumu, virsu rotā ar putukrējumu un augļiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes