Sastāvdaļas
- 8 olas
- 1 glāze cukura
- 1 glāze magoņu sēkliņu
- 5 ēdamkarotes rīvētu baltmaizes sausiņu
- vaniļas cukurs vai citrona miziņa
- putukrējums
Pagatavošana
- Olu dzeltenumus saputo ar lielāko daļu cukura, pievieno magoņu sēkliņas (iepriekš applaucē, nožāvē un atdzesē), sarīvētus baltmaizes sausiņus un garšvielas.
- Beigās lēni iecilā ar atlikušo cukuru saputotus olu baltumus.
- Veidni izklāj ar ietaukotu cepamo papīru.
- Cep atsevišķi divas ripas 180°C temperatūrā 20 - 30 minūtes.
- Atdzisušām vidū iepilda putukrējumu, virsu rotā ar putukrējumu un augļiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!