Lavašs ar gaļu un dārzeņiem

Lavašs ar gaļu un dārzeņiem Foto: Lavašs ar gaļu un dārzeņiem

Sastāvdaļas

  • lavašs
  • vistas krūtiņa (var izmantot kādu gaļu vēlas)
  • kāposts
  • sarkanais sīpols
  • svaigi gurķīši
  • tomāti
  • 1 dzeltenā paprika
  • pētersīļi
  • skābais krējums
  • baltvīna etiķis
  • ķiploki
  • sāls, cukurs, garšvielas pēc garšas
  • augu eļļa

Pagatavošana

  1. Sākumā gatavo mērci - skābajam krējumam pievieno sakapātus pētersīļus, ķiploku spiedē saspiestus ķiplokus, sāli, garšvielas - samaisa.
  2. Sarkano sīpolu sīki sagriež un iemarinē sāls, cukura, baltvīna etiķa maisījumā.
  3. Pārējos dārzeņus sagriež.
  4. Lavašu sagriež strēmelēs, uzklāj mērci, virsū liek dārzeņus.
  5. Vistas krūtiņu sagriež mazos gabaliņos un cep sakarsētā augu eļļā.
  6. Ja nevēlas ceptu gaļu, var gaļu iepriekš izvārīt.
  7. Gaļu liek virsū dārzeņiem, lavašu satin, ja vēlas liek uz sakarsēta grila un nedaudz pagrilē.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes