Sastāvdaļas
Mīklai:
- 240 g miltu
- 100 g kausēta sviesta
- 160 g skāba krējuma
- 110 g cukura
- 1/2 g sasmalcinātu riekstu
- 1/2 tējkarotes dzeramās sodas
- 1 ēdamkarote etiķa
Krēmam:
- 250 g skābā krējuma
- 180 g pūdercukura
- 1 glāze sasmalcinātu riekstu
Pagatavošana
- Miltus, kausētu sviestu, krējumu, cukuru, sasmalcinātus riekstus, etiķi dzēstu dzeramo sodu samaisa un iegūto mīklu sadala trīs daļās.
- Katru daļu izveltnē un izcep atsevišķi.
- Starp daļām ziež krēmu.
- Torti apziež ar krēmu.
- Apkaisa ar sasmalcinātiem riekstiem un pūdercukuru.
- Dekorē ar ogām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!