Krāsnī cepta vistas fileja ar dārzeņiem un sieru

Krāsnī cepta vistas fileja ar dārzeņiem un sieru Foto: Krāsnī cepta vistas fileja ar dārzeņiem un sieru

Sastāvdaļas

  • 3 vistas filejas
  • 1 paprika
  • 2 nelieli tomāti
  • 1 tējkarote miltu
  • 120 ml piena
  • 1 ēdamkarote tomātu pastas
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 1 sīpols
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 40 g siera
  • augu eļļa
  • sāls, malti melnie pipari
  • oregano, baziliks

Pagatavošana

  1. Sīpolu un ķiplokus sakapā, cep augu eļļā, 3 minūtes, pievieno sīki sagrieztu papriku, turpina cept vēl 5 minūtes, kamēr paprika ir mīksta.
  2. Ceptos sīpolus, ķiplokus un papriku liek veidnē.
  3. Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos, cep tajā pašā pannā, kur cepās sīpolu maisījums, cep, kamēr gatavs, aptuveni 10 minūtes.
  4. Cepšanas beigās pievieno tomātu pastu, samaisa, liek veidnē pie sīpoliem un paprikas.
  5. Tajā pašā pannā, kur cepās gaļa, izkausē sviestu, pievieno miltus, pienu, karsē, kamēr sabiezē - aptuveni 1 minūti.
  6. Mērci vienmērīgi pārlej gaļai veidnē.
  7. Tomātus sagriež nelielos gabaliņos, izkārto veidnē, uzber sāli, piparus, oregano un baziliku.
  8. Cep 180°C temperatūrā, 15 minūtes.
  9. Pēc 15 minūtēm veidni izņem, uzkaisa sieru, turpina cept 5 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes