Krāsnī cepta teļa gaļa ar kivi

Krāsnī cepta teļa gaļa ar kivi Foto: Krāsnī cepta teļa gaļa ar kivi

Sastāvdaļas

  • 1 kg teļa gaļas
  • 200 g nogatavojušies kivi
  • kaltēts baziliks, ķimenes, sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Gaļas gabalam no visām pusēm izveido nelielus iegriezumus.
  2. Kivi novelk mizu, sagriež plānās šķēlītēs, kivi šķēlītes liek gaļā izveidotajos iegriezumos.
  3. Atlikušo kivi mīkstumu samīca ar sāli un garšvielām.
  4. Ar kivi maisījumu noklāj gaļu, ietin folijā, liek uz nakti ledusskapī.
  5. Cep 200°C temperatūrā, kamēr gatavs( aptuveni 30 minūtes).
  6. Gaļu pasniedz ar piedevām pēc izvēles.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes