Kotletes ar pildījumu

Kotletes ar pildījumu Foto: Kotletes ar pildījumu

Sastāvdaļas

  • 200 g liellopu gaļas
  • 200 g cūkgaļas
  • 1 šķēle baltmaizes
  • 1 sīpols
  • 1 tējkarote sviesta
  • 1/2 glāzes piena
  • sāls
  • pipari

Pagatavošana

  1. No minētajiem produktiem pagatavo kotlešu masu.
  2. To sadala porcijās un izplacina.
  3. Vidū ar tējkaroti liek pildījumu, izveido kotleti, apviļā kviešu miltu un rīvmaizes maisījumā, taukos cep apmēram 8 minūtes.
  4. Pasniedz ar kartupeļu biezeni vai ceptiem kartupeļiem, skāba krējuma mērci, sautētiem dārzeņiem, konservētiem gurķiem, svaigu dārzeņu salātiem.

Pildījumam var izmantot zaļos konservētus zaļos zirnīšus; aknu pastēti; aknu strogonovu, sakapātas cieti vārītas olas; sarīvētu sieru; sasmalcinātu mednieku desiņu; kubiņos sagrieztu žāvētu speķi, saceptu ar sīpoliem; ceptas sēnes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes