Sastāvdaļas
- 200 g liellopu gaļas
- 200 g cūkgaļas
- 1 šķēle baltmaizes
- 1 sīpols
- 1 tējkarote sviesta
- 1/2 glāzes piena
- sāls
- pipari
Pagatavošana
- No minētajiem produktiem pagatavo kotlešu masu.
- To sadala porcijās un izplacina.
- Vidū ar tējkaroti liek pildījumu, izveido kotleti, apviļā kviešu miltu un rīvmaizes maisījumā, taukos cep apmēram 8 minūtes.
- Pasniedz ar kartupeļu biezeni vai ceptiem kartupeļiem, skāba krējuma mērci, sautētiem dārzeņiem, konservētiem gurķiem, svaigu dārzeņu salātiem.
Pildījumam var izmantot zaļos konservētus zaļos zirnīšus; aknu pastēti; aknu strogonovu, sakapātas cieti vārītas olas; sarīvētu sieru; sasmalcinātu mednieku desiņu; kubiņos sagrieztu žāvētu speķi, saceptu ar sīpoliem; ceptas sēnes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!